Garantert trygghet og kvalitet

Våre glassfiberflaggstenger er støpt i ett stykke glassfiber, av skikkelige håndverkere som har tenkt gjennom hver eneste detalj. Vi kontrollerer alltid hver stang før levering, og garanterer trygghet og jevn kvalitet. Vi kan levere stenger i ønsket RAL-farge. 

Sølv / Grå er standard farge og gir et moderne uttrykk til næringsbygg.

Hengselfeste

Flaggstangen leveres som standard med hengselsfeste. Dette er konstruert slik for at flaggstangen skal være lett å reise og legge ned, samtidig som den står stødig i lang tid.

Leveres komplett

Stengene leveres komplett med kule, hylse med trinse for lineføring, line, kryssholt og markfeste, med 3 bolter for montering i støp eller fjell. For flaggstenger i størrelse 14-18 meter leveres markfeste med 4 bolter.

Tilbehør til flaggstang

Stengene er gjennomfarget, og holder seg hvite og flotte med minimalt vedlikehold. Vanlig vask og polering gjør stangen som ny.

Hvor stort skal flagget være?

Flaggets lengde skal være 1/3 av flaggstangens høyde, mens vimpler kan være noe lengre. Se tabell over målene under.

Veggfester til flaggstenger

Gjelder for flaggstenger fra 6 til 12 meter.

Innstøpt rør

Flaggstangen kan leveres med et innstøpt stålrør, så den kan monteres i et gammelt kanaljernstativ. Ta kontakt for spesialbestillinger.

Vi hjelper deg gjerne!

Oslo Flaggfabrikks kontaktsenter er tilgjengelig på chat mellom 08.00 og 15.30 mandag til fredag. Er våre operatører opptatt, legg gjerne igjen en beskjed og vi kontakter deg så snart som mulig. Vil du heller ringe oss, når du oss på telefon 22 40 50 60.