Benker

Vi har benker fra forskjellige kolleksjoner, avhengig av designet og bruksområdet. Her finner du benker i smijern og tre, eller benker beregnet for reklame, til seniorer eller gate. Vi tilbyr også vedlikeholdsfrie benker. Utvalget er bredt – finner du ikke det du ser etter, hjelper vi deg gjerne.

Krakker

Oppdag et bredt utvalg av krakker, i ulike lengder med ulikt utseende. Vi kan også levere sammenhengende krakker langs promenader. Ut fra ønsket form og uttrykk leverer vi flere forskjellige materialer, og krakkene kan være fastmonterte eller flyttbare. Vi hjelper deg med å finne beste løsningen.

Sykkelstativer

Spennende, moderne sykkelstativer, som både er funksjonelle og elegante elementer i utemiljøet. Skal det være rom for mange sykler ett sted, eller skal det være færre stativer mmen hyppigere plasseringer? Alt kan tilpasses etter behov og ønske. Enkelte modeller er basismodeller og kan suppleres ved etterspørsel.

Avfallsbeholdere

Vi leverer gode løsninger for både rest- og sorteringsavfall. Avfallssystemene er svært funksjonelle med har smarte tømmefunksjoner, som gjør de enkle å vedlikeholde. Høydene på avfallsbeholderne er utformet slik at publikum enkelt kan benytte dem. I tillegg har du flere materialvalg å velge blant.

Plattinger

Vi opplever økt etterspørsel på plattinger. Det kan være i forskjellige høyder, med bruksområder som skal la deg gå, sitte og ligge på plattingen. Disse kan selvfølgelig produseres tilpasset terrenget, og vi kan tegne opp et forslag.