VÅRE REFERANSER

G-MAX åpning i med logo på rull, non-woven tekstil

Stor åpning av G-Max i Moss

G-MAX bruker mange visuelle virkemidler når de har en butikk åpning. Her er det en butikkåpning i Moss. Oslo Flaggfabrikk har levert mange hundre meter med logo på rull i non-woven tekstil.

Les mer

Reklametelt i Diplom-is farger og med logo

reklame telt fra oslo flaggfabrikk

Et flott telt med Diplom-is farger og budskap. Veggene med logo kan tas av og på. Teltet er på 3 x 3 meter og er enkelt å sette opp og ta ned. Likes enkelt legges det ned i en bag for transport.

Les mer

VW sirkel banner på 18 meter under Birkebeinerrennet

Jo større, jo bedre! Harald A. Møller bestilte et sirkelbanner som var 18 meter i diameter. Dette fikk veldig stor oppmerksomhet under Birkebeinerrennet i 2011.

Les mer

Kunstneren Randi Strand med et veggbilde på 10×5 meter

Utstilling, Randi Strand, Veggbilde på imponerende 10×5 meter. Trykket på tekstil, Non Woven 150gr. Denne utstillingen tas enkelt opp og ned.  

Les mer

Fasade banner på Nobels Fredssenter bygget

I anledning en utstilling ønsket Nobels Fredssenter å markere dette på fasaden for å kommunisere at det nå var en temporær utstilling. Store bannere ble valgt som budskapsbærere. Det var mange hensyn å ta i betraktning av fasaden og bygningens estetikk. Monteringen ble utført av oss og prosjektet sluttført. Nobels Fredssenter får en fasade hvor […]

Les mer

Nationalmuseet med tema flagg under utstilling

En stor utstilling med tema «Erik Werenskiold», med tematiske flagg ved hovedinngangen.

Les mer

Marchè med flagg som synes godt der hvor mennesker ferdes

Marche’s restauranter ligger der hvor mennesker ferdes. Da er det viktig med flagg som synes godt. Høykantflagg for windtracker.

Les mer

Intersport med store oppblåsbare målbuer og telt

Massiv oppmerksomhet med oppblåsbare telt, 5 meter i diameter og målbuer på 10×6 meter.

Les mer